• Grote Collectie
  • Comfort
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

Heerenveen

Heerenveen
Doordat de naam Kamsma al ruim 250 jaar verbonden is met schoenmode, kunnen we met trots zeggen dat we een voorloper op het gebied van schoenen zijn. Wij streven er voortdurend naar om onze service en collectie af te stemmen op uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SCHOENENWINKEL HEERENVEEN
Onze schoenenzaak is gevestigd in een karakteristiek stukje Heerenveen, waar veel zelfstandige winkeliers gevestigd zijn. U vindt onze winkel aan de Lindegracht in Heerenveen, tussen Van der Kam dames- en herenmode. Wij zetten ons iedere dag in voor een goede kwaliteit en persoonlijke service. Dat uit zich onder andere in een uitgebreid assortiment dames- en herenschoenen van de betere merken en nèt dat beetje extra service. Bent u niet tevreden? Dan is ruilen of retour bij ons geen probleem. Bij Kamsma Schoenen krijgt u de schoenen van nu met de service als vanouds.

EEN STUKJE HISTORIE
Kamsma Schoenen is sinds 1754 een begrip in Friesland. De vestiging in Heerenveen is in 1984 opgericht door Gerard Kamsma. Net als bij de andere Kamsma’s heeft hij de liefde voor het schoenvak al van jongs af aan meegekregen. Als echt familiebedrijf draagt Kamsma Schoenen een warm familiegevoel uit.

Ervaar het warme familiegevoel van de Kamsma’s

Niet alleen de Kamsma’s zelf, maar het voltallige personeel behoort gevoelsmatig tot deze grote familie. En daardoor zult u zich altijd welkom voelen in één van de Kamsma winkels.
Contact