• Grote Collectie
  • Comfort
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf
  • Gratis verzending vanaf € 60,-

Franeker

Franeker
Service, kwaliteit en een goed uitgedachte collectie, dat is waar het bij Kamsma Schoenen om draait. De schoenmode zit letterlijk en figuurlijk in ons bloed waardoor we snel nieuwe trends signaleren. Bij Kamsma Schoenen Franeker vind u daarom niet alleen de standaard collectie, maar kunt u ook terecht voor de meer aparte schoen. Wij doen al het mogelijke om onze collectie, service en ons advies af te stemmen op uw wensen.

SCHOENENWINKEL FRANEKER
Franeker heeft zich de laatste jaren ontpopt als kleinschalige modestad. Onze winkel is gevestigd in een gezellige winkelstraat met veel mooie winkels. U vindt bij ons een gevarieerd en kwalitatief aanbod voor jong en oud, man en vrouw. Ons pand is, na een complete metamorfose in 2009, omgetoverd tot een moderne schoenenwinkel met een grote herenafdeling en een gave kinderhoek waar kids kunnen spelen op een echte boot.

EEN STUKJE HISTORIE
Kamsma Schoenen is sinds 1754 een begrip in Friesland. De schoenenzaak in Franeker is in de jaren ’70 opgestart door de familie Kamsma aan de Zilverstraat. Al gauw werd dit pand te klein en verhuisde de winkel naar de Groenmarkt. Omdat de Kamsma’s uit Franeker geen opvolging hadden, is de winkel in 2005 overgegaan naar Bonny Riemersma en Hammie Vellinga. Bonny komt uit een echte schoenenfamilie en was daardoor de ideale persoon om Kamsma Schoenen in Franeker voort te zetten.

Wij komen uit een echte schoenenfamilie

Onder dezelfde naam en met dezelfde passie voor het vak. In 2009 groeide ook de winkel aan de Groenmarkt uit zijn voegen en is de stap gemaakt om naar de Dijkstraat te verhuizen.
Contact